Om kalendariet

På den här webbplatsen ligger ett kalendarium med aktiviteter och evenemang där du kan filtrera på datum, plats och typ av aktivitet. Du filtrerar genom att trycka på flikarna som heter NärVar och Vad och sedan klicka på Hitta aktiviteter.

Under sommaren 2021 har kalendariet haft lite extra fokus på sådant som riktat sig mot unga och äldre. Under hösten öppnar vi upp och samlar in program från en ännu större del av Stockholms kulturliv. Allt så att du enkelt kan hitta tillbaka till gamla och nya kulturaktörer. Välkommen tillbaka till kulturen!

Missa inte viktig information

Kalendariet är utformat för att i första hand vara överskådligt och tipsa om allt som händer. Det betyder att det ofta finns viktig information och biljetter att boka på aktörens egna webbplats. Klicka dig gärna vidare till ansvarig arrangör eller avsändare för att få mer information om hur du anmäler dig, eventuella ändringar i programmet och liknande.

Tillgänglighet

Information om aktiviteternas tillgänglighet, eller kontaktuppgifter till arrangören, finns i de flesta fall på arrangörernas egna webbplatser.

Är det trångt? Gå därifrån.

Evenemangen och aktiviteterna i kalendariet är anpassade utifrån myndigheternas råd och rekommendationer. Alla ska kunna njuta av Stockholm i sommar, men det är upp till var och en att följa rådande restriktioner, hålla avstånd och undvika trängsel. Är det trångt? Gå därifrån.

Folkhälsomyndighetens samlade information gällande Covid-19 hittar du här.

Stockholms stads samlade information gällande Covid-19 hittar du här här.