23 september - 31 december

Kulturens Superspridare

Vi är Kulturens superspridare och gör scenkonsten tillgänglig för fler!

Är du under 16 år eller över 65? Upplev drama, tårar, skratt, teater på scen igen för bara 50kr/biljett!

Årsta Folkets Hus och Riksteaterföreningen söder om Söder - Årsta bjuder in dig som är över 65 eller under 16 till att uppleva teater till ett mycket rabatterat pris. Ta med mormor, farfar, barnbarn eller vänner till en kulturupplevelse på en scen nära dig! Det finns också föreställningar som är gratis för nyanlända familjer.

Premiären sker den 5 oktober med ”Sörjen som blev”, en produktion av Riksteatern. Utbudet av föreställningar inom Kulturens Superspridare fylls på löpande. Hitta biljetter till just de föreställningar som du vill gå på i länken nedan. Föreställningarna sker på stadens samlingslokaler: Årsta Folkets Hus, Bagarmossens Folkets Hus och Park Folkets Hus med flera.

Var med och rivstarta kulturen med oss!

Projektet Kulturens Superspridare har möjliggjorts genom ett samarbete med Upplev Stockholm. Välkommen tillbaka till kulturen!

Upplev Stockholm-kalendariet reserverar sig för ändringar. Klicka dig gärna vidare till ansvarig arrangör eller avsändare för att få mer information om hur du anmäler dig, eventuella ändringar i programmet och liknande.