Obs! Datumet har redan passerat.

Tjejskejt

I Solbrännans skatepark

Identifierar du dig som tjej, är mellan 13 och 18 år och vill åka med likasinnade? Bra, det blir tjejstake i skateparken med musik och en kreativ hörna för dig som vill pimpa din bräda. Vill du få dina trick filmade så hjälper vi dig självklart med skate-content!

Ta med din egen bräda. För dig som inte har finns brädor för utlåning. Vi har även skyddsutrustning, men det är bra om du tar med dig dina egna saker om du har det.

Mellanmål, frukt och vatten kommer även finnas. Tjejskaten kommer vara i Solbrännans skatepark i Älvsjö eller i Gröndals skatepark. Du får information om vilka dagar tjejskaten är var vid anmälan.

Anmälan skickas till hagerstenalvsjo@stockholm.se
Skicka följande information: Skriv namnet på aktiviteten och vilken dag eller dagar du vill vara med, namn, ålder, e-postadress och telefonnummer. Du behöver också skicka namn, e-postadress och telefonnummer till din vårdnadshavare. Du kan också skicka annan information som är bra att vi vet, till exempel allergier och om du har en egen bräda.

Upplev Stockholm-kalendariet reserverar sig för ändringar. Klicka dig gärna vidare till ansvarig arrangör eller avsändare för att få mer information om hur du anmäler dig, eventuella ändringar i programmet och liknande.